marți, 23 august 2011

In atentia sexului masculin


Scurt istoric : viata mea "amoroasa" este total data peste cap si extrem de fucked up. Motivul ? Eu, evident. Iar acum, privind in urma, imi rememorez putinii ani care au trecut din adolescenta mea si ma intristez dandu-mi seama ca, desi ii am pe cei mai buni prieteni aproape, tot ma simt singura.
Si aici vine intrebarea : este ceva straniu ca vreau sa am alaturi pe cineva care sa tina la mine, care sa ma faca sa zambesc si sa consider fiecare moment alaturi de el ca fiind unul fericit ? De ce sa fie ciudat, pana la urma, nu asta isi doreste fiecare fata ?
Multi baieti interpreteaza gesturile noastre (si prin noi, vorbesc evident despre fete, in mod special despre fetele pe stilul meu - you know what I'm talking about) ca fiind disperate sau enervante, dar este enervant ca vrem macar putina atentie ? De ce au nevoie baietii ? De un scurt ghid care sa ii faca sa inteleaga de ce avem nevoie noi.
Nu e nimic ciudat ca o fata sa vrea sa vorbeasca cu voi in fiecare zi, inseamna ca sunteti o parte importanta din viata ei, dar de asemenea, daca nu da niciun semn de viata nu inseamna neaparat ca este suparata, ci poate se teme ca nu cumva sa ma deranjeze numarul frecvent de apeluri sau mesaje de la ea. Pentru ca adevarul este ca o fata nu are nevoie sa fie sunata in fiecare minut al zilei si sa primeasca un raport amanuntit despre ce ati facut si cu cine ati fost, asta este un gest de disperare, iar cele care fac asta inseamna ca nu tin la prietenii lor atat de mult incat sa le acorde increderea lor.
Acum, ce se poate face pentru a evita situatiile de sufocare sau de absenta ? Este simplu. S-au inventat asa-numitele SMS-uri. S-ar putea sa aveti o zi mai obositoare si plina si sa nu puteti sa va sunati prietena mereu si sa vedeti ce face. Chiar si asa, intotdeauna exista timp pentru a scrie macar un SMS inainte de culcare, in care sa spuneti chiar si cea mai mare aiureala, dar sa fie. De ce ? Pentru ca inseamna ca va ganditi la ea si ca poate veti adormi cu chipul ei in minte.
Gesturile minore conteaza, de asemenea. Sunteti cu grupul si nu va permiteti sa va imbratisati sau sarutati pentru ca i-ar deranja sau pur si simplu nu va simtiti comod in public. Dar a-ti pune mana dupa gatul ei, a-i zambi din senin sau a o saruta (butterfly kiss, not french kiss, duh!) pe obraz sau pe crestetul capului sunt lucruri pe care ea le observa si care o pot inveseli.
De ce baietii nu mai sunt romantici in zilele noastre ? Nu cerem extremul, o cina la lumina lumanarilor, flori in fiecare zi si alte tampenii. Nu suntem nici noi absurde, dar ne dorim din cand in cand sa ne zambeasca cu toata caldura, sa ne complimenteza (evident, numai daca vorbesc serios), sa ne acorde macar putina atentie (vezi SMS-ul de dinainte de culcare) baiatul la care tinem. Si da, cea mai mare dorinta a unei fete este ca el sa ii impartaseasca sentimentele.
Si aici vine o cerere destul de importanta pentru noi. Daca vedeti ca ne comportam ciudat in prezenta voastra sau dam semne ca am fi interesate de voi si sentimentele noastre nu sunt impartasite, nu va comportati extrem de frumos, nu dati semne de atentie speciala, nu faceti nimic care sa poata sa ne ridice sperantele. Vom ajunge sa fim ranite in cele din urma.
Pentru a incheia acest monolog pe care probabil nimeni nu il va citi, tin sa spun ca poate sunt singura, poate am avut relatii esuate, dar nu sunt disperata si acesta nu este un anunt matrimonial. Duh!

Un comentariu:

Cititorii au incercat sa ma omoare azi :